KDS Vizija - Novi Pazar
#21
(28. Dec 2014, 14:46)haker Wrote: Kolega objasnio sam ti u privatnoj poruci, dakle vaš operater vama nudi analognu ponudu koju pratite tako što kabl koji vam operater dovede do kuće samo uključite u tv, a za digitalnu ponudu kanala morate imati STB uređaj jer vaš stari televizor neće reagovati na digitalni signal.
Digitalizacija u Srbiji nema nikakve veze sa vašim operaterom, tu će biti svi nacionalni (Pink, RTS, Prva, Hepi, B92)i regionalni kanali (RTV Novi Pazar, tv Raška) koje ćete moći da pratite besplatno ukoliko vaš televizor može da prima DVBT2 signal ili uz STB koji će primati signal. I ne postoji nikakva pretplata, dakle nastavljate da gledate tv kao i pre.
@haker Totalno si ga zbunio sa ovim postom,to mora drugacije da se objasni

Reply
#22
(28. Dec 2014, 14:49)Major Wrote: E ovako Kds vizija emituje analogni i digitalni signal u svojoj mrezi. Analogni je signal koji si do sada gledao,digitalni signal je od skora u funkciji. Analogni signal i dalje ostaje i mocices da gledas kao i sto si do sada gledao nemoj niko da te zavlaci. E ako bi hteo da gledas njihov digitalni signal,neke Hd kanale imas spisak ovde,morao bih da imas TV sa DVB-C tjunerom ili risiver. Kanali su trenutno slobodni i i bice u dogledno vreme skremblovani. Trebace ti njihov risiver ili modul koji ce oni davati na koriscenje. Znaci bez brige analogni signal ostaje,a ako ces bolji kvalitet slike i neke nove kanale onda nabavi TV sa DVB -C tjunerom ili risiver pa dok traje traje .

hvalaaaaaaa
ma ok je i da se kupi jedan taj uredjaj ali za vise televizora u kuci, sto svi mi imamo je malo teze a jos teze da se svi uguramo u jednu sobu i gledamo jedan tv. Smile
Reply
#23
(28. Dec 2014, 14:59)tehno968 Wrote: hvalaaaaaaa
ma ok je i da se kupi jedan taj uredjaj ali za vise televizora u kuci, sto svi mi imamo je malo teze a jos teze da se svi uguramo u jednu sobu i gledamo jedan tv. Smile
Jedan risiver jedan tv nemoze na vise. Jedino da ga instalirate u dvoristu posto vas ima vise pa da se ne gurate u sobi.

Reply
#24
(28. Dec 2014, 15:04)Major Wrote: Jedan risiver jedan tv nemoze na vise. Jedino da ga instalirate u dvoristu posto vas ima vise pa da se ne gurate u sobi.

Wink
e nije losa ideja pa jos i komsije da nakacimo hahhah
hvala Vam obojici
Reply
#25
NOVI kanali u digitalnoj ponudi KDS VIZIJA u Tutinu i Sjenici

1.K:CN 1
2.K:CN 2
3.K:CN 3
4.Boka Tv
5.Hayat music

Kao i tri radio stanice:
1.Radio Stari Grad Sarajevo
2.Radio Kalman Sarajevo
3.Radio BIR (Radio islamske zajednice u BiH)

Reply
#26
Mozda ce nekog zanimati

Quote:Testirali smo internet (KDS Vizija NET) u Sjenici bez ugovorne obaveze
Pre dva dana slučajno smo pronašli neuobičajen flajer koji nas je zaintigrirao baš onim što nam inače stvara glavobolju, a to su uglavnom zvezdice i sitno ispisan tekst u dnu reklame, koji se mahom tiče ugovorne obaveze.

Rešili smo da posetimo KDS i vidimo o čemu se tačno radi i da li stvarno ne postoji ono nama dobro poznato ALI.

Predstavili smo se ispred sajta Sjenica.com i poželeli da saznamo detalje.

Dobili smo odgovore na sva naša pitanja i bili smo zadovoljni. Postojalo je jedno „ali“, ali je bilo malo i za nas nebitan pojam, ali… Smile

Pošto smo korisnici kablovske televizije KDS, mi smo naravno naručili internet paket 15 MB/s.

Jedino „ali“ o kojem smo pričali jeste, da ne postoji mogućnost istog momenta da dobijete internet kad poželite, već je potrebno da sačekate maksimalno 2-5 dana. U našem slučaju je uspelo već sutradan.

Dakle, ovaj članak vam pišemo sa KDS neta iz Sjenice.

Stvarno nema ugovora, stvarno ga koristite onoliko koliko platite. Ako niste kod kuće nekoliko meseci, postoji mogućnost da ne morate da plaćate u kontinuitetu mesečno svoj račun za internet.

Kad više ne želite internet, samo vratite modem i završena priča.
A to čekanje 2-5 dana zavisi, u stvari, samo od količine modema na lageru. Ako ih ima na stanju, dobijete u stvari internet odmah ako poželite. Znači veliki LIKE Smile

Ako kojim slučajem napuštate Sjenicu na više od dva, tri meseca, poželjno je vratiti modem, da već sledeći korisnik interneta može da dobije odmah internet. Znači, odlična stvar i za dijasporu. Prilikom povratka u Sjenicu, najavite na vreme vaš dolazak, da bi vas čekao modem.

Mislimo da je ova poslovna politika nova, ne samo na našem tržištu već i u svetu.

Dva ljubazna momka iz tehničke službe KDS-a su nas posetila, priključili nam kablovsku i internet, sve povezali i otišli. Tehničari su montirali KDS-ov modem koji možete mrežnim kablom povezati na svoj računar, a ukoliko želite wireless, potrebno je da nabavite ruter, pošto vam KDS to ne obezbeđuje, a verujemo da će se i o tome pobrinuti u neko dogledno vrijeme, da dobijama WIFI rutere.

Ne preostaje nam ništa nego da vam od srca preporučimo KDS Viziju u Sjenici. Internet bez ugovora, bez zvezdica i skrivenih tekstova.


Izvor:

http://www.sjenica.com/2014/08/testirali...e-obaveze/

Reply
#27
Novi kanali u digitalnoj (DVB-C) ponudi KDS VIZIJA u Tutinu i Sjenici.

1.Pink Kuvar
2.Pink Serije
3.Pink Show
4.Pink Super kids
5.Pink World Cinema

Sto ukupno cini 43 kanala i svi su slobodni.

Ovih dana se ocekuje jos nekoliko kanala koji idu u MUX-u 2 zemaljski.

Zbog ovog prosirenja liste kanala aktivirana je jos jedna frekfencija na 36 ch.

Za ocekivati je da vecina ovih kanala budu uskoro skremblovani, posto vec vrse probe.

Samo ne znam ko bi ovo dodatno placao kada je ponuda nikakva.

Isto kao da je Pink Klik od 43 kanala 31 je Pinkov kanal.

Reply
#28
Novi kanali u digitalnoj (DVB-C) ponudi KDS Vizija Tutin i Sjenica.

1.Hayat HD
2.Hayat music
3.Hayatovci
4.FaceHD
5.Doma
6.NovaTV
7.Hrt 1
8.Hrt 2
9.Hrt 3
10.Rtl
11.Discovery

Na Hayatovim kanalima dostupna je Hbb TV usluga,sto je lepo videti.

Zbog ovih promena kanali Tv Diskos,Jefimija i Tv Plus Krusevac su izbaceni iz ponude.

Reply
#29
Cisto sumnjam da imaju ugovor za Doma, Nova tv i RTL.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)