DVB-T2 Pay-TV platforme u Srbiji (mts Antena PLUS)
Sad će garant da gurnu na drugi mux RTS specijalizovane kanale i ostatak pinkovih kanala. Ne vidim šta bi drugo radili. Onda će napraviti dve cene.  Jedna cena za kanale iz jednog pay muxa, a druga ako hoćeš sve pay kanale. A slika će i dalje biti ispranih boja sa prevelikom kompresijom, upotrebljiva jedino na starim CRT televizorima. A tender...? Glare
Reply
Srbija mi sve vise lici na jednu mafijasku drzavu, a nekada (ili jos uvek) se to tvrdilo za Italiju... Facepalm
Reply
Ali isto tako MTS Antena je došla dosta kasno, tako da nešto ne verujem da će biti uspešni tv paket sa značajnim udelom, što zbog tehničkih ograničenja prostora (i da su 2 MUX-a), što zbog administrativnih gluposti (ugovora na 2 godine, itd.).

Sem ako ne uvedu neki Push VOD sadržaj, tako da bi preko noć i/ili uz poseban data kanala/ punili sadržaj boxa koji bi korisnici mogli da gledaju. Takvi sistemi nužno ne moraju da sadrže povratni kanal. To bi bilo mnogo bolje nego ovi Pink kanali.

[Image: push2.png]

Problem je jedino cena prijemnika, a imajući u vidu da oni i sada još zarađuju na njihovoj prodaji, ne vidim da će se ovo desiti. Ako ne evoluiraju moja procena je da će završiti kao mnogi DTT pay paketi tog tipa u Evropi.
[Image: 5urbzc.gif]
Reply
Slažem se uglavnom ali najveći problem nije  što je "MTS Antena"  došla kasno, nego što je uopšte i došla kao operater, bez tendera. Zato i jeste tako kako jeste. Ako se već šire na dva mux-a  onda neka smanje broj kanala po mux-u i povećaju bitrate za svaki tv kanal. Tu će bar rešiti problem slike ako već ne žele da ubace strane lokalizovane programe.
Reply
Kao neko ko ne prati sport aktivno, na mts anteni bukvalno "nemam šta da gledam". Ponuda mora biti na nivou makar Polarisa da bi vredelo razmisliti. Jeste prilično dobro što je "mobilno" rešenje, ali ipak ne da ne vredi tih para, nego mi čak mrsko da uzmem ovu "probu na 6 meseci" besplatno, iako su mi nudili.
Reply
Izgleda da prijemnik mts Antena TV nije baš najpogodniji za gledanje filmova sa USB-a.

VladaR76 @ Bench forum:
Quote:Eto i mene sa prvim utiscima, povezao kako treba i sve što se tiče kanala je ok. Problem mi je bio media player, puštao sam filmove sa USB-a i usput se malo nervirao, na jednom filmu "audio codec not supported" na sledećem mi je išao engleski titl iako sam ubacio srpski u isti folder i dao mu isti naziv kao filmu i nisam uspeo da ga pokrenem (mogao samo da uključim/isključim engleski) i na kraju kad sam pustio treći film samo ga je ucitavao i nije uspevao da ga pokrene uopste niti je reagovao na komande pa sam morao restart uredjaja i tako par puta. Na kraju sam odustao i gledali smo to sve na laptopu, hteo sam da povezem DVB-t2 koji je bio tu pre ovog i probam na njemu da to sve pustim ali me mrzelo i posle zaboravio.
Reply
Ista iskustva. Los je skroz za filmove sa fleske. Titlovi nikakvi!
Reply
Da li ste nekad probali ovaj programčić https://aviaddxsubs.blogspot.com ?

Quote:Its services are useful in cases your hardware player is not able to show the subtitles directly from srt or even if it does the result is not satisfactory.
Meni je on nekada bio veoma koristan za ubacivanje bitmap titlova na filmove, jer tu mogu dosta stvari podesiti po želji.
[Image: 5urbzc.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)