Nedoumice u vezi s analognom i digitalnom ponudom
#51
Makar sam nešto dobro uradio danas, za ovaj Phillips treba izabrati Nemačku kao početnu zemlju pre pretraživanja kanala, dalje sve ide kao podmazano. Toliko.....
Reply
#52
Sta tacno znaci ova jednokratna naknada za STB uredjaj od 1 dinar u akcijskim ugovorima? Mislim, da li cu za taj STB ipak morati da placam mesecnu naknadu od 250 dinara po isteku promotivnog perioda ili sta?

I jos nesto, ako imam 2 TV-a, trebaju mi 2 STB uredjaja?
Reply
#53
Naravno. Svaki televizor ima svoj STB.
Reply
#54
Hvala. Ovo "naravno" ti se odnosilo na prvo pitanje?
Reply
#55
A postoji li negde spisak gradova gde se može uvesti ova kablovska preko Pošte, pošto mi je neko pričao da može samo u BG - u i u Vojvodini.
Reply
#56
Sa digitalnom ponudom samo Novi Sad i to okolina, Beograd, Subotica i Smederevo. Ostala mesta, ali samo analogna ponuda je u Cantaviru (selo kraj Subotice), Ub, Sokobanja i Velika Plana.
Reply
#57
Evo ovako nisam neki strucnjak za TV pa cu pokusati da objasnim, iz Smedereva sam, i koristim KDS. U jednoj sobi imam Samsung LN32C350 iz 2009., LCD 32 inca, sa DVB-C prijemnikom. Imam jos 4 obicna CRT televizora prikljucena u ostlaim sobama. Negde su prikljucena po dva tva na istom kablu. Uglavnom veceras mi je prvi put palo na pamet da skeniram kanale. Posto sam hteo da vidim da li je moguce gledati neke dodatne kanale, tipa pink comedy, horor, NG kanali, Motor itd... TV je nasao 140 digitalnih i 72 analogna kanala.

Sto se tice digitalnih kanala mogu da se gledaju oni kanali koji su dostupni u analognom rezimu plus jos par nekih, mozda desetak. Svi ostali su kodirani. Da li postoji neki nacin da se gledaju svi kanali ili? Ili treba da odem u postu da trazim da mi svi digitalni kanali budu dostupni ali da li cu onda moci da pratim analogne kanale na ostlaim televizorima? Ajde neka pomoc ili uputstvo. Unapred hvala. I da li bi mogao da uzmem ova STB uredjaj za jedan tv koji je CRT a da na ovom samsungu koristim njegov koji je ugradjen? I da li bi mogao da nadjem svoj STB uredjaj i prikljucim? Posto sam video da na netu ima uredjaja koji mogu i da se programiraju da snimaju vise programa paralelno.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)