Sapunice i telenovele: Sulejman, Sila, Karadaji... (samo u ovoj temi)
Ova serija je neuništiva poput one indijske Mala nevjesta.
Reply
Brusko je ukinut malo pre konačnog završetka i preostale epizode će biti dostupne na njihovom sajtu.
Reply
NAJAVA - Istanbulska nevesta Uskoro na tv Pink - YouTube
email: bericrasa@gmail.com skype: radoslavberic
Reply
Letnja šema donosi argentinsku telenovelu "Povratak Lukasa" na Prvoj. Od 25. juna, svake večeri u 22h. Ukupno ima 61 epizoda.

(Prva) Povratak Lukasa

Inače, umesto završenih "Istina i laži" emituju dve epizode hrvatske serije "Čista ljubav". Nije ostalo mnogo do kraja ... Brzo će se i to završiti.
Reply
Očigledno je da hrvatska sapunica dobro prošla s obzirom na debakl koji su imali sa prethodnim hrvatskim serijama koje su brzo ukidali ili prebacivali u neki drugi termin.
Reply
Prva je pre ove emitovala dve hrvatske serije (Larin izbor i Kud puklo da puklo), jednu u dnevnom terminu i drugu u večernjem i nisu im menjali termine.
Reply
Baš sam mislio da su bili ukinuli Larin izbor, skoro pa sam siguran da je počela na tadašnjem B92 (ili isto na Prvoj) u večernjem terminu pa je ukinuta. Možda je to bio drugi pokušaj.
Reply
Za tu mučenu Laru se prvo Pink razmišljao da kupi, pa je odustao. Nakon toga je samo prva epizoda išla na Prvoj (onaj nedeljni izbor i glasanje, početak Šuljinog doba btw), nakon dugog čekanja je završila na B92, gde su je prekinuli posle 100+ epizoda, pa je nakon toga opet se vratila na Prvu (čini mi se da je tu emitovana samo druga sezona Glare ) Trenutno se emituje na Prva World-u, druga sezona normalno.
Tako da ono ... ne bih ja baš Laru svrstao u listu uspešnih serija kod nas/na Prvoj.
Reply
Druga sezona je solidno prošla na Prvoj.

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)