mts menja dosadašnju IPTV platformu sa Huawei platformom i uvodi nove mogućnosti
To je poruka koju možeš da vidiš u opciji moj nalog / poruke i nema nikave veze sa kanalom koji si, u trenutku njenog emitovanja, gledao. Poruka se pojavi i posle nekoliko sekundi nestane sa ekrana.
Reply
A-ha, znači sad pokazuje poruke na ekranu kada ih primi? Dobro je to znati.


Inače, za one koji su pitali, uredjaj ima činč izlaz, tako da bi na starim SCART televizorima trebalo da radi pomoću SCART/CINCH adaptera, imao sam jedan takav pre dvadestetak godina kada se pojavio prvi PlayStation.
Reply
Pa da na STB-u su činčevi a na drugom kraju kabla je SCART koji ide u tv. Ali po svemu sudeći to ne može tako da radi, bar na ovom tv-u koji imaju moji roditelji.
Reply
Nama crkla stara platforma od udara groma, tako da smo zamenili za novu i mogu da kažem da mi se mnogo više sviđa od stare. I interfejs je jako moderniji, sve što je „kočilo” na prethodnoj sad radi kao od šale.
[Image: Logo_blue.png]
Reply
Pozdrav svima, nov sam na forumu. Juče smo zamenili stari Amino STB za ovaj novi Huawei i zaista brže menja kanale. Međutim, kvalitet slike je bio mnogo bolji sa Amino STB uređajem. Huawei kao da više kompresuje i muti sliku. Tokom prenosa košarke lica su bila kao na lego kockicama... Nisam oduševljen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)