Iskustva s korisničkim servisom
#1
Kada je uveden FOX kanal, posle tri dana zovem i operaterka kaže "Taj kanal počinje za 15-ak dana". Rekoh, "Ne... radi već tri dana na drugim kablovskim". Ona: "Nama su rekli da kanal još ne radi i da će da krene za 15-ak dana". Ja, klik.

Juče zovem i "Da li će Prva Plus da bude na Ikomu?". Kaže ona "Naravno, čim bude krenula sa emitovanjem". Ja šta ću, klik i pokušam da obuzdam novi rast očnjaka.

Ajd` čik, ko ima višak nerava, neka pita za TV Nova?
Reply
#2
hahaha. meni danas lik odmah trazi adresu da to kao bude moja sugestija. naravno, odbijem da je dam i kazem da samo trazim obavestenje i on odgovara da ``nema tu informaciju``. o boze!!! kako se izlazi iz ikomovih krugova pakla a da ne moram da se selim??!!
Reply
#3
Ako si zvao njihov korisnicki servis logicno je da su ti trazili adresu da provere da li si njihov pretplatnik, bez obzira da li prijavljujes kvar ili pitas o novim kanalima. To je uobicajena procedura kod IKOM-a. Osim toga oni na taj nacin proveravaju da nisi mozda ilegalan korisnik. Bilo je dosta "ilegalaca" ranijih godina koji su se kacili na divlje na njihovu mrezu, a verujem da ih ima i sada. Sto se tice "PRVE Plus" mene toliko i ne cudi da je nema u ponudi jer ipak taj kanal je zamisljen kao kablovski i ne mora da ga bude kod svih operatera (ne bi imao nista protiv da ga puste naravno) Mene vise cudi zasto je IKOM izbacio iz ponude kanal TV Metropolis koji ima (koliko znam) urednu dozvolu za emitovanje zemaljskim putem na nivou grada Beograda. Logicno bi bilo da je u ponudi kao sto su to i drugi kanali sa dozvolom za Beograd. Ne radi se o kvalitetu sadrzaja kanala nego o postovanju principa da svi kanali sa urednom dozvolom za zemaljsko emitovanje u nekom gradu treba da budu dostupni i na kablu u tom istom gradu.
Reply
#4
zašto moram biti njihov pretplatnik ako pitam za novi kanal. možda se upravo useljavam u zgradu koji oni ‚‚drže‚‚. to pitanje je logično ako prijavljujem kvar ali sigurno nisam baš toliki moron da će me kao ilegalnog pretplatnika ‚‚otkriti‚‚ kad pitam za novi kanal. poenta je da nikakvu informaciju ne možete dobiti osim zašto im ne radi internet ili kad vam kompletno crkne prijem.
Reply
#5
to im onda i kazes, nisam jos vas pretplatnik i interesujem se.
mislim da podatke traze svi operateri kad im se javis (znam da mi je SBB svojevrmeno trazio) i to je jedna uobicajena procedura (da se predstavis)
Ne svadjaj se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuce iskustvom...
Reply
#6
... pošto za memorisanje tel. br. pretplatnika i identifikaciju istog, nisu čuli, kao ni za kanale koji su krenuli u poslednjih par meseci.
Reply
#7
nisi u pravu..jednom prilikom sam ih zvao sa posla i primetio sam da su reagovali jer se broj telefona sa kog sam zvao nije poklapao sa onim koji imaju pod mojim imenom u bazi i trazili su potvrdu.
svi razgovori se snimaju i zato se ljudi predstavljaju.
Ne svadjaj se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuce iskustvom...
Reply
#8
Upravo zato i kažem. Znači imaju identifikaciju, a ipak smaraju sa traženjem imena, adrese, broja stana...
Reply
#9
time dobijaju dokaz da se zaista radi o toj osobi.
Ne svadjaj se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuce iskustvom...
Reply
#10
Mislim da bi sav ovaj prethodni dijalog (uključujući i moj) i polemiku oko korisničkog servisa trebalo prebaciti u posebnu temu koja već postoji npr . u temu "IKOM kablovska tv" ili "IKOM-ove brljotine" jer je ovo ipak namenjeno za objavljivanje informacija o novim, premeštenim ili ugašenim tv kanalima. Jeste da smo krenuli od priče o uvođenju "PRVE Plus" na IKOM ali otišli smo malo u drugom smeru. Čisto kao savet adminu da malo presloži "stvar" Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)