Sport klub kanali (SK 1-6, SK golf i SK HD)
#1
Veceras prvih 15 minuta snimka utakmice Milan — Bari išlo sa slovenačkim komentatorom Shock


edit E. Maiden: malo sam skratio naziv teme Smile .
Reply
#2
[Image: gIhsDJx.png]
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#3
Jel ima neko objasnjenje zasto je slika na Sport Klubu mnogo bolja ne SK + na SBB ... Pogotovo zadnjih dana na SK + je mutna muljava a na SK je NIKAD BOLJA ... Jel svima tako ili ...
Reply
#4
da li ti SK+ ide kao 16/9 ili kao 4/3 krop?
“Obrazovana osoba je naučila da se informacija gotovo uvek objavljuje da bi u najboljem slučaju bila nekompletna; vrlo često je netačna, služi usmeravanju u pogrešnom pravcu, neretko izmišljena, neiskrena je ili – sasvim pogrešna.”
Russell Wayne Baker
Reply
#5
Meni je i dalje isto kao što je bilo: SK+ za nijansu bolja slika od SK.
Marko, da nema to veze sa menjanjem risivera od pre par dana?
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#6
Da ima veze da ...Inace moram da naglasim da je za vikend bilo lose vreme pola kanala nije bilo zato sto ih uzimaju sa Totala ali su SK i SK + bili jer su ih posle silnih zalbi prebacili na D3 i optiku ...Zato mi i nije jasno zasto je slika na SK +slabija i muljavija nekako ..Inace nije crop 4/3 oba programa idu u 16/9 formatu u kablu ... i frekvencije su bliZu c8 SK C9 SK+ oba signala i idu preko D3..Slika je mnogo bolja nego pre i nije mi jasno zasto sada svi ili bar programi koji imaju mnogo Live prenosa ne idu sa D3 riseveara u lokalnoj stanici ..Nije valjda skupo 20-25 D3 risivera za sbb..
Reply
#7
Nema veze da li je skupo ili ne. Kad im je ovoliko vremena trebalo da vam zamene risivere, očito se radi o pilićarenju Thumb down . Dok im oprema ne rikne, to vam je što vam je Sad .
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#8
(24. Jan 2011, 22:19)MARKO75 Wrote: ...Zato mi i nije jasno zasto je slika na SK +slabija i muljavija nekako ..Inace nije crop 4/3 oba programa idu u 16/9 formatu u kablu ...
Potpuno je ista prica i na Radijus Vektoru. Bas sam i j hteo da postavim isto pitanje. Kao da je na SK+ slika slabije rezolucije.
Reply
#9
Pet fudbalskih bonusa, samo na Sport Klubu

[Image: prosinecki.jpg&sir=280&vis=210]
Pogledajte ekskluzivno samo i jedino na Sport Klubu kako će funkcionisati Crvena Zvezda pod dirigentskom palicom Roberta Prosinečkog.

Saznajte koliko su dobri Borha i Evandro koji se najavljuju kao velika pojačanja na Marakani. Koji će igrač doživeti "renesansu" pod Robijem, da li će neko od njih menjati pozicije, da li će se menjati formacija?
Da li će zaista od 2011. početi nova era u Crvenoj zvezdi i da li su u stanju da stignu Partizan? Odgovor na mnoga od ovih pitanja daće nam mečevi u Antaliji.

Pratićemo dva duela Crveno belih i to oba protiv rumunskih prvoligaša. Jedan će biti protiv novog prvoligaša, Universitatee iz Kluža (8.februar 17.00) koji će sigurno želeti da se dokaže. Drugi će biti protiv još jednog bivšeg šampiona Evrope, Steaue (10.februar 17.00) i biće to prava šansa da i jedni i drugi ocene svoje mogućnosti.

Ali, to nije sve. Videćemo i meč Koper - Kluž. Olimpija se vraća na velika vrata u slovenački fudbal, a prava provera za njih biće protiv Dinama iz Bukurešta. Meč je na programu osmog februara u 14.00 časova.

I konačno, videćemo Hajduk iz Splita. Splićani su imali odličan nastup u Evropi ove sezone, a ne odustaju od trke za titulu sa Dinamom iz Zagreba, za kojim zaostaju pet bodova. Oni će četvrtog februara od 17.00 igrati protiv Dinama iz Bukurešta, koji se bori za mesta u Evropu i takođe ima mnogo motiva. Svi ovi mečevi samo nose epitet „prijateljski“, jer svim klubovima mnogo znače. A moći ćete da ih gledate isključivo na Sport Klubu. Uživajte!

petak, 4.2. 14h, Sport Klub +, Koper - Kluž

petak, 4.2. 17h, Sport Klub +, Dinamo Bukurešt - Hajduk Split

utorak, 8.2. 14h, Sport Klub, Dinamo Bukurešt - Olimpija

utorak 8.2. 17h, Sport Klub, Univerzitatea Kluž – Crvena zvezda

četvrtak, 10.2. 17h, Sport Klub, Steaua – Crvena zvezda

izvor:link

dobro su se setili dakupe nesto posle PL :D
Reply
#10
U Hrvatskoj kreće novi kanal SportKlub-a - "SportKlub Start", za sada eksluzivno u MAX TV-u Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)