Radio TV forum
Polaris - spisak kanala - Printable Version

+- Radio TV forum (http://rtvforum.net)
+-- Forum: DTH platforme (http://rtvforum.net/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Polaris (http://rtvforum.net/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Thread: Polaris - spisak kanala (/showthread.php?tid=568)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


Polaris - spisak kanala - popbons - 05. Nov 2011

OSNOVNI paket

RTS 1
RTS 2
Prva TV
B92
Happy TV
B92 Info
RTS Digital
RT Vojvodina 1
Timocka RTV
DM SAT
Discovery Channel
Animal Planet
National Geographic
FLN - Fine Living Network
Travel Channel
Boomerang
Disney Channel
BabyTV
CN (Cartoon Network)
Arena Sport 1
Eurosport 1
Eurosport 2
CNN
Euronews
VH1
MTV
Fun TV
Balkanika
City TV
The Voice
PopCore
Planeta TV
RTVi
Perviy Kanal
Fashion TV
MGM Channel
Hobby TV
Playboy TV
Nickelodean


PREMIUM paket
(sadrži i kanale iz Osnovnog paketa)

Discovery Science
Discovery World
History Channel
TLC
NG Wild
VH1 Classic
Private Spice
Hustler TV
AXN Serbia
Hobby TV HD
Planeta HD


ARENA SPORT paket
(samostalno i u kombinaciji)

Arena Sport 1
Arena Sport 2
Arena Sport 3
Arena Sport 4FILMSKI paket
(u kombinaciji)

HBO
HBO Comedy
Cinemax

Od promena se uskoro očekuje signal Studio B, a takođe trebalo bi da budu dodati BNTV i Minimax. Hobby TV trebalo bi da dobije srpski audio kanal. To bi bilo sve od kanala što je planirano da se uradi do kraja 2011. godine. Veoma brzo trebalo bi da budu završeni radovi na EPG servisu (odnosno njegovo potpuno prilagođavanje potrebama tržišta u Srbiji), što će dovesti do njegove potpune funkcionalnosti i upotrebljivosti.RE: Polaris - spisak kanala - ivanovski - 06. Nov 2011

Nisu losi,za pocetak je super. Smile

Samo neka ima konjkurencije,da ne moze ovaj SBB da se zeza sa korisnicima kako hoce. Matori


RE: Polaris - spisak kanala - haker - 07. Nov 2011

Je li RTV Novi Pazar i dalje u ponudi?


RE: Polaris - spisak kanala - popbons - 07. Nov 2011

Tu je RTV Novi Pazar u osnovnom paketu. Slucajno sam priopustio to da pomenem - izvinjavam se. Nalazi se na poziciji 16 ispred DM SAT kanala.


RE: Polaris - spisak kanala - haker - 08. Nov 2011

Milsio sam da su ga izbacili kada su pravili mesto za B92Info i Prvu... Kakva je slika ? Može screen shot?


RE: Polaris - spisak kanala - popbons - 08. Nov 2011

Ne mogu da napravim screenshoot jer risiver mi nije vezan za računar. Umesto toga evo jedan youtube video:

Generalno, za Polarisovu opremu važi pravilo da je na najslabijem transponderu nivo signala 43% a jačina signala 10.00 dB. Na najjačem transponderu (na kojem su svi domaći kanali) nivo je 48% a jačina signala 17.50 dB. Dakle, ukoliko se parametri kreću u granicama navedenih vrednosti, to znači da neće biti nikakvig problema sa prijemom signala.


RE: Polaris - spisak kanala - popbons - 10. Nov 2011

U toku su standardni radovi koje Bugari vrše 1-og, 10-og i 20-og dana u mesecu. Trenutno se ne vidi samo Euronews dok studio B ima test signal. Ova dva kanala će postati vidljiva (ako sve bude po planu) od prvog decembra.

Što se tiče History kanala, on je zbog radova trenutno izbačen sa transpondera 12606, ali se njegov signal normalno može pratiti (sa srpskim titlom) ukoliko manuelno skeniramo transponder 12565.00 H 30000 7/8.

Ove informacije sam dobio u telefonskom kontaktu sa ovlašćenim licima iz iz Polarisa.


RE: Polaris - spisak kanala - popbons - 10. Nov 2011

RTVi ne emituje više na Hellas Sat2. Tu su još 2-3 ukrajinska kanala čije je emitovanje prestalo. Transponder na kome su oni nekada bili nije više aktivan.


Quote:Ukrajinski multipleks Ukrkosmos ubrzo bi mogao završiti sa distribucijom kanala na satelitu Hellas Sat 2 na 39 stepeni istočno. Nedavno je ovaj transponder napustila iranska TV stanica Kahkeshan TV.

Trenutno se na ovom transponderu emituje FTA program CaspioNet te ukrajinski kanali Sport 1 i Sport 2 koji su kodirani u Irdeto 2 i Viaccess sistemu kodiranja. Također, na transponderu Ukrkosmos još emituje i radio stanica Studio Chocolate.

Budućnost dva sportska kanala je vrlo upitna jer su oba kanala u stečaju. CaspioNet emituje program i sa pozicija 36 i 13 stepeni istočno, tako da distribucija na Hellas Sat 2 nije potrebna.

Multipleks Ukrkosmos s pretežno ukrajinskim FTA kanalima emituje sa SES Astra satelita Astra 1G sa 31,5 stepeni istočno.Quote:Grčki telekomunikacijski satelit Hellas Sat 2 koji radi na 39 stepeni istočno više ne emituje FTA kanale iz Ukrajine. Svi kanali koji su se emitovali sa ove pozicije od sada su dostupni isključivo putem satelita Astra 1G luksemburškog satelitskog operatera SES Astra.


Izvor informacije: http://teve.ba/

Od ruskih kanala sada je na Polarisu vidljiv samo - ORT International (Perviy kanal Vsemirnaja set) i to na 12565.00 H 30000 7/8.

Više informacija o ovom ruskom kanalu može se videti na njihovom zvaničnom sajtu:
http://www.1tvrus.com/


RE: Polaris - spisak kanala - ljubicica - 23. Nov 2011

Ja sam sinoc instalirao Polarisovu opremu. Onako na prvu loptu ima i dobrih i losih strana. Ono sto je dobro je slika. Imam utisak da je duplo bolja nego na Total TV-u. Doduse televizor na kome pratim Polaris je malo manji nego ovaj na kome pratim Total. Nema apsolutno kockanja slike i prava je milina gledati fudbal.
Sto se tice same ponude kanala, dosta je losija nego na Totalu ali veliki plus su Arene. One su bile i odlucujuce da uzmem Polaris a ne jos jedan Total. A i muka mi je bilo da vise cekam neke srecne vesti o prenosima koje ce sa Arene preci na Sport Klub pa da svaki cas ceprkam po forumima u cekanju istih Smile

Ono sto mi prilicno smeta jeste sporo prebacivanje kanala Sad

Trenutno nemam slike na Historiju, B92 i na Studiju B. E sad iz prethodnih postova sam video da ima nekih problema sa Historijem i Studijom B ali za B92 nista ne pise.
Posto vidim da kolega "popbons" ima Polaris, molio bih ga da mi kaze kakva je situacija kod njega. Da li je to inace slucaj ili je samo takva situacija kod mene?

Evo proradio B92 Smile
RE: Polaris - spisak kanala - popbons - 23. Nov 2011

Meni je slika dobra. Ali ne znam koliko sam merodavan za procenu pošto mi je Polarisov risiver zakačen za CRT tv prijemnik od svega 56 cm.

Kanali se, istina prebacuju sporo i najpre se čuje zvuk pa onda pojavi slika. Nadam se da će ti sitni problemi biti rešeni narednim softverskim ažuriranjima, a generalno gledano, ja sam i ovako prilično zadovoljan kvalitetom usluge, jer pamtim vreme kada je bilo i gore. Koristim Polaris od 8. septembra 2010.godine (dakle, samo 7 dana sam bio bez Arene Sport kada je SBB izbacio ove kanale). Tako da sam ranije video zaista mnoge bubice koje su vremenom uspešno poubijane.